Livrare

Produsele sunt livrate prin curierat rapid, costul transportului fiind de 150 de lei oriunde in tara, acesta fiind afisat in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Garantie

Toate produsele comercializate de ANELISSE FASHION DISTRIBUTION beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 de luni de la data achizitiei.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, patrunderea de lichide sau a altor substante in interiorul acestora, interventia mecanica sau plastica asupra produselor).

Retur

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

In cazul retragerii, vom rambursa suma integrala platita de dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea altei modalitati de livrare decat cea standard, fara intarzieri nejustificate si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom rambursa pretul platit folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vor fi percepute comisioane in urma rambursarii.

Produsele trebuie returnate la adresa Str. Calea Bucuresti, Bl. 28, Sc.C, Ap.3, Pitesti, Arges, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea, costul returnarii produselor fiind suportat de dumneavoastra.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare a produselor, oferindu-va toate detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalarea acestora sau contactarea firmei de curierat.

Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate a companiei noastre explica in ce mod utilizam orice tip de informatie personala pe care ne-o oferiti pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau numarul de telefon).
ANELISSE FASHION DISTRIBUTION nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cardurile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770546876.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din regulile stipulate de aceasta politica.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect legat de confidentialitatea datelor dumneavoastra.
In cazul in care aveti asemenea nelamuriri sau in cazul in care doriti sa formulati o sesizare referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul de telefon mentionat mai sus.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.