Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate a companiei noastre explica in ce mod utilizam orice tip de informatie personala pe care ne-o oferiti pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau numarul de telefon).
Anelisse Home nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cardurile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770546876.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din regulile stipulate de aceasta politica.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect legat de confidentialitatea datelor dumneavoastra.
In cazul in care aveti asemenea nelamuriri sau in cazul in care doriti sa formulati o sesizare referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul de telefon mentionat mai sus.
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.