Retur

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
In cazul retragerii, vom rambursa suma integrala platita de dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea altei modalitati de livrare decat cea standard, fara intarzieri nejustificate si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom rambursa pretul platit folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vor fi percepute comisioane in urma rambursarii.
Produsele trebuie returnate la adresa Str. Calea Bucuresti, Bl. 28, Sc.C, Ap.3, Pitesti, Arges, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea, costul returnarii produselor fiind suportat de dumneavoastra. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare a produselor, oferindu-va toate detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalarea acestora sau contactarea firmei de curierat.
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.